Hoe brengt je spaargeld wél op in 2019: dit zijn de tips van Michaël Van Droogenbroeck

Michaël Van Droogenbroeck
Steven Richardson Michaël Van Droogenbroeck
Doet 2019 het op vlak van rendement beter dan 2018? Op het eerste gezicht lijkt dat niet moeilijk: 2018 was een rampjaar op de beurs, het spaarboekje bracht niets op en ook heel wat alternatieven lieten het afweten. In het nieuwe jaar hoeft dat niet zo te zijn, als je je investeringen maar spreidt.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • geert voet

  Dan moet je eerst nog geld hebben,overhebben om te sparen,ik denk niet dat veel mensen zich die luxe kunnen permitteren de dag van vandaag,met allerhande taxen en te moeten betalingen !!!

 • willy van vosselen

  willy van vosselen men zou beter minister worden dan ligt het geld zo in de schuif

 • Sven Vrebos

  Laat vooral duidelijk zijn dat de grootbanken er vooral op uit zijn eigen fondsen te verkopen, instapkosten en continu beheerskosten.Dit roomt de eventuele winst al goed af maar dat behoort nu tot hun verdienmodel.Alleen een beursvennootschap staat meer onafhankelijk en onpartijdig. Maar er kan wel nog een knik komen in de aandelenkoersen te veel politieke onduidelijkheid rond Brexit en de Europese verkiezingen !

 • Pedro Gonzalez

  Ik zit er als deskundige in het vak niet op te wachten wat die man heeft te vertellen. Na al die jaren weet ik beter dan wie ook dat er geen experts zijn die daarover ook maar enig zinnig woord kunnen over vertellen. Het is als slaan van een blinde naar een ei. Men weet het gewoon niet.

 • Luc Brouckaert

  Met te zorgen dat de Fiscus er niet aan kan.