Je tuin kan felle onweersbuien na een droge periode maar moeilijk verwerken. Een regenwaterput is dan dé oplossing.
Volledig scherm
Je tuin kan felle onweersbuien na een droge periode maar moeilijk verwerken. Een regenwaterput is dan dé oplossing. © IOK

Hevige onweersbuien na droogte slecht voor je tuin: dit is het nut van een regenwaterput

LiviosEr hangen hevige regenbuien boven ons hoofd. Goed voor de planten, zou je denken, maar te veel water kan toch opnieuw problemen opleveren. Bij een plotse, felle onweersbui heeft de opgedroogde grond moeite om al dat water in één keer te slikken. Gelukkig kan je dak het wel opvangen, en daarom is een regenwaterput geen overbodige luxe. Niet alleen je tuin, maar ook je portefeuille heeft er bovendien baat bij. Bouwsite Livios rekende uit hoe lang het duurt voor je de investering hebt terugverdiend.

  1. Recordboete van 100 miljoen dollar voor Ernst & Young in VS voor gesjoemel bij examens: “Schandalig dat wie frauderende klanten moet opsporen, zelf fraude pleegt”

    Recordboe­te van 100 miljoen dollar voor Ernst & Young in VS voor gesjoemel bij examens: “Schandalig dat wie frauderen­de klanten moet opsporen, zelf fraude pleegt”

    De Amerikaanse beurswaakhond SEC heeft een boete van 100 miljoen dollar (bijna 95 miljoen euro) opgelegd aan het auditbureau Ernst & Young, omdat verschillende werknemers gefraudeerd hadden tijdens hun examen om hun vergunning van accountant te verkrijgen of te behouden. Het gaat om de hoogste boete ooit die SEC oplegde aan een auditbedrijf, meldt de regulator. KPMG kreeg in 2019 een boete van 50 miljoen dollar in een gelijkaardige zaak.

Geld