Kelly Pfaff onthult waaraan ze (niet) graag haar centen spendeert.
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly Pfaff onthult waaraan ze (niet) graag haar centen spendeert. © VTM

"Het faillissement van mijn kledingzaak is een levensles geweest": Kelly Pfaff (45) openhartig over haar geldzaken

Kelly Pfaff (45) is dj, presentatrice, model en tv-figuur. Ze deed mee aan het spektakel ‘Holiday on Ice’, was te zien in ‘Waar voor je geld’ en presenteerde ‘De Grootste Lefgozer’ op VTM2. Sinds kort verschijnt ze op diezelfde zender in ‘Expeditie Gooris in Amerika’, waarin ze met haar man Sam Gooris en hun kinderen Shania en Kenji een glamoureuze reis door de Verenigde Staten maakt. Voor de gelegenheid diepten we een interview op waarin ze openhartig over haar geldzaken vertelt.

 1. Zangeres Lindsay (44) openhartig over haar geldzaken: “Ons appartement in Spanje is een mooie investering voor later”
  PREMIUM

  Zangeres Lindsay (44) openhartig over haar geldzaken: “Ons apparte­ment in Spanje is een mooie investe­ring voor later”

  Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. In het geval van Christoff De Bolle (46) is dat niet zomaar de eerste de beste. Sinds kort is het zijn jongere zus Lindsay die de zakelijke belangen van de ‘Zeven Zonden’-zanger behartigt. Maar aan welke guilty pleasures geeft Lindsay, mama van Lisa-Marie (4,5), graag geld uit? In onze rubriek centen en percenten biecht ze het op.
 2. “Als ze echt doorduwen, is dat pure waanzin”: leggen vakbonden de hele winkelsector plat?
  PREMIUM
  134

  “Als ze echt doorduwen, is dat pure waanzin”: leggen vakbonden de hele winkelsec­tor plat?

  De situatie bij Delhaize dreigt de hele winkelsector in ons land op stelten te zetten nu ACV Puls en ACLVB een stakingsaanzegging indienden voor alle winkels: van de grote distributieketens tot de kleine zelfstandige. Daarmee komen nu ook kledingzaken en andere winkelketens in het vizier van de vakbonden. Moeten we komende week gesloten deuren bij JBC of Gamma vrezen? Waar valt de grootste actiebereidheid te verwachten? Een topvrouw van de vakbond legt uit, twee experts analyseren: “Gaan we echt nog meer Belgische arbeidsplaatsen vernietigen?”
 3. Kristel (58) werkt in vroege en late shiften én woont alleen: hoe pakt ze haar eetbudget aan? “Aan twee maaltijden per dag heb ik genoeg”
  PREMIUM

  Kristel (58) werkt in vroege en late shiften én woont alleen: hoe pakt ze haar eetbudget aan? “Aan twee maaltijden per dag heb ik genoeg”

  Kristel (58) woont alleen en focust door haar job in een tweeploegendienst op gezonde, evenwichtige én vooral makkelijke maaltijden. “Ik heb simpelweg geen tijd om lang te koken”, vertelt ze. “Bovendien moet je als alleenstaande echt goed opletten voor zogezegde 'kortingsdeals’ die geen deals zijn.” Hoe pakt ze haar eetbudget aan? En hoe bespaart ze op voeding?
 4. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.