Peter Hoomans wilde vier weken met een Ford Mustang-cabrio door Amerika rijden, maar door een klein foutje ging zijn droomreis niet door.
Volledig scherm
Peter Hoomans wilde vier weken met een Ford Mustang-cabrio door Amerika rijden, maar door een klein foutje ging zijn droomreis niet door. © Shutterstock/ rv

GELDFLATER. Peter klikte per ongeluk een verkeerd vakje aan op een aanvraagformulier: “Mijn droomreis kan ik nu vergeten”

Iedereen maakt weleens een fout waar kleine of soms grote financiële gevolgen aan kleven. In deze reeks vertellen mensen over hun monetaire misstap. Deze week vertelt Peter Hoomans (51) hoe hij door een foutje zijn droomreis naar Amerika misliep. “Ik dacht eerst: nu moet ik weer 15 euro betalen. Was dat maar waar...”

  1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
    TV
    3

    Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

    ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.