Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Gasprijs verder omhoog door zorgen om Rusland en Oekraïne

De gasprijs is vandaag opnieuw verder gestegen. De spanning tussen Rusland en Oekraïne maakt handelaren nerveus. Zij houden de opbouw van Russische troepen aan de grens met Oekraïne scherp in de gaten. Een conflict in het gebied zou de levering van gas naar Europa onder grote druk zetten.

  1. “Er komt geen oplossing voor klanten van de Oost-Vlaamse groepsaankoop”: wat kan je nu best doen na het failliet van de Vlaamse Energieleverancier?
    PREMIUM

    “Er komt geen oplossing voor klanten van de Oost-Vlaam­se groepsaan­koop”: wat kan je nu best doen na het failliet van de Vlaamse Energiele­ve­ran­cier?

    De Vlaamse Energieleverancier is failliet verklaard en dat is een strop voor wie er gas en/of elektriciteit betrok. Ook voor leden van de groepsaankoop van de provincie Oost-Vlaanderen is er slecht nieuws, want er is nog geen overkoepelende oplossing voor hen. Om zo weinig mogelijk geld te verliezen bij de overstap naar een andere energieleverancier, onderneem je best zo snel mogelijk actie. Dit stappenplan vertelt je wat het dringendst is en wijst je de weg naar alle tools en gegevens die je nodig hebt.

Geld