Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

“Er komt geen oplossing voor klanten van de Oost-Vlaamse groepsaankoop”: wat kan je nu best doen na het failliet van de Vlaamse Energieleverancier?

De Vlaamse Energieleverancier is failliet verklaard en dat is een strop voor wie er gas en/of elektriciteit betrok. Ook voor leden van de groepsaankoop van de provincie Oost-Vlaanderen is er slecht nieuws, want er is nog geen overkoepelende oplossing voor hen. Om zo weinig mogelijk geld te verliezen bij de overstap naar een andere energieleverancier, onderneem je best zo snel mogelijk actie. Dit stappenplan vertelt je wat het dringendst is en wijst je de weg naar alle tools en gegevens die je nodig hebt.

  1. “Donkere wolken klaren op in de Amerikaanse economie”: de beurs op Wall Street sluit af met flinke plussen

    “Donkere wolken klaren op in de Amerikaan­se economie”: de beurs op Wall Street sluit af met flinke plussen

    De aandelenbeurzen in New York zijn maandag met flinke plussen gesloten. Opmerkingen van de Amerikaanse president Joe Biden over een mogelijke afschaffing van de importtarieven op Chinese goederen, die onder Donald Trump werden ingevoerd, zorgden voor optimisme. Met de stap zou Biden de inflatie willen drukken. Verder was cloudbedrijf VMware een sterke stijger door overnamegeruchten. Ook de bankensector op Wall Street zat in de lift.

Geld