Variabele stroomprijzen stijgen in december verder door
Volledig scherm
Variabele stroomprijzen stijgen in december verder door © Getty Images

Energieprijzen blijven stijgen: variabel elektriciteitscontract in december 20 procent duurder

MijnenergieSinds dit najaar breken de energieprijzen alle records. Ook in december blijven we veel betalen voor elektriciteit en aardgas. Volgens Belpex monthly, een marktindex voor groothandelsprijzen, zullen de variabele elektriciteitsprijzen in december met ongeveer 20 procent stijgen. Mijnenergie.be legt uit wat je best doet. 

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.