Elon Musk reageerde behoorlijk kribbig op de kritische vragen van analisten.
Volledig scherm
Elon Musk reageerde behoorlijk kribbig op de kritische vragen van analisten. © REUTERS

Elon Musk vindt de "droge vragen" van analisten "niet cool": koers in één klap twee miljard dollar lager

Het waren weeral recordcijfers gisteren, toen Tesla nieuwe kwartaalresultaten bekendmaakte. Negatieve recordcijfers, wel te verstaan. Topman Elon Musk moest toegeven dat zijn bedrijf van elektrische auto's en batterijen in de eerste periode van het jaar het grootste kwartaalverlies ooit had geleden. En kritische vragen daarover vond Musk maar niets. Tijdens een call met analisten weigerde hij te antwoorden, waarna de koers van zijn bedrijf prompt met vijf procent zakte.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”

Geld