Tesla-topman Elon Musk
Volledig scherm
Tesla-topman Elon Musk © EPA

Elon Musk verkoopt voor ruim half miljard dollar aan Tesla-aandelen

Tesla-topman Elon Musk heeft opnieuw een deel van zijn aandelen in de maker van elektrische auto's verkocht, blijkt uit officiële documenten. De multimiljardair verkocht nog eens 583.611 aandelen voor in totaal 528 miljoen dollar, omgerekend zo'n 470 miljoen euro.

 1. Wouter Torfs (64) deelt zijn financiële lessen: “Ik heb enkele keren in goed vertrouwen geld geleend dat nooit is terugbetaald”
  PREMIUM

  Wouter Torfs (64) deelt zijn financiële lessen: “Ik heb enkele keren in goed vertrouwen geld geleend dat nooit is terugbe­taald”

  33 jaar lang was Wouter Torfs (64) CEO van zijn familiebedrijf dat hij uitbouwde tot dé schoenenketen van het land. Sinds enkele maanden staat de geboren ondernemer aan het hoofd van het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk (CAW). We vroegen hem welk advies hij zou geven aan zijn 20-jarige zelf en wat zijn financiële toppers en missers zijn. “Het is altijd makkelijk om decennia later wijze uitspraken te doen.”
 2. Elon Musk spot opnieuw met mede-miljardair Jeff Bezos: “Hij zou minder tijd in een jacuzzi moeten spenderen”

  Elon Musk spot opnieuw met me­de-miljardair Jeff Bezos: “Hij zou minder tijd in een jacuzzi moeten spenderen”

  Miljardair en Tesla-topman Elon Musk (50) heeft voor de zoveelste keer gespot met zijn mede-miljardair en oprichter van Amazon, Jeff Bezos. Zo zei Musk tijdens een interview met de Amerikaanse financiële krant ‘Financial Times’ dat Bezos “zichzelf een beetje te serieus neemt”. “Ik probeer hem aan te sporen om meer tijd te spenderen bij Blue Origin (het ruimtevaartbedrijf van Bezos, nvdr.) zodat ze meer vooruitgang maken. Zoals een vriend van mij zegt, zou hij meer tijd moeten doorbrengen bij Blue Origin dan in een jacuzzi”, aldus Musk.