Tesla-baas Elon Musk laat in zijn crypto-portefeuille kijken.
Volledig scherm
Tesla-baas Elon Musk laat in zijn crypto-portefeuille kijken. © AP

Elon Musk investeert in drie verschillende cryptomunten

CryptomuntenHet mag duidelijk zijn dat Elon Musk een liefhebber van cryptomunten is. Tweets van de miljardair doen de koersen ervan zowel omhoog als omlaag gaan. Maar in welke cryptomunten investeert hij zelf? Dat heeft hij nu zelf op Twitter bekendgemaakt. 

10 reacties

 • Bart De Bondt

  1 jaar geleden
  Centrale banken doen aan monetaire veruiming voor wall street. Crypto is de monetaire veruiming van main street.
 • Earl Samson

  1 jaar geleden
  Als je te veel geld hebben, investeren paar miljoenen kan geen kwaad.
 • Peter Van Dam

  1 jaar geleden
  Kris Verbeek - Als de financiële markt zo gevoelig is en een Tweet direct miljarden opbrengt, dan moet je niet stom staan dat mensen daarvan gebruik maken. Je kan je beter vragen stellen bij de financiële markt zelf dan en de manier hoe het hele systeem in elkaar steekt. Gamestop is ook een goed voorbeeld ervan. Dat hele systeem is zo wankel als kan zijn en daar moet iets aan veranderen. Terug naar "echte waarde" waar een tegenwaarde aan hangt.
 • Bart Verbeeck

  1 jaar geleden
  Ter vergelijking. De Fed geeft regelmatis persconferenties om zogezegd het grote publiek te informeren. Echter de 'code' taal die zij handteren is niet voor Jan met de pet, het is een rechtstreeks signaal met investering advies aan Wall street. Bijvoorbeeld geven ze de boodschap (al meerdere keren) dat de FED nadenkt om na te denken (dit is geen typefout) over mogelijke rente verhoging en Tapering (het verlagen van de maandelijkse massieve opkopen van schulden).
 • kris verbeek

  1 jaar geleden
  Elon Musk zou zijn mond moeten houden. Hij probeert constant de markt te manipuleren. Er is hier 1 winnaar: hijzelf.
 1. De centrale banken verhogen de rente: is dit een goed moment om te beleggen in bankaandelen?
  PREMIUM

  De centrale banken verhogen de rente: is dit een goed moment om te beleggen in bankaande­len?

  Aan beide kanten van de oceaan verhogen de centrale banken de rente. Woensdag deed de Federal Reserve er al 25 basispunten (0,25%) bij. Gisteren was het de beurt aan de Europese Centrale Bank om de rente met 50 basispunten (0,50%) op te trekken. Daarmee stijgt de rente die ‘gewone’ banken op hun geld krijgen. Betekent dat ook meer winst voor die banken? En is het nu dus het ideale moment om te beleggen in hun aandelen en die van andere financiële ondernemingen? We vroegen het aan onze geldexpert Pascal Paepen.