Wat als je een appartement koopt en nadien tal van verborgen gebreken opmerkt? Onze woonexpert Björn Cocquyt geeft advies.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat als je een appartement koopt en nadien tal van verborgen gebreken opmerkt? Onze woonexpert Björn Cocquyt geeft advies. © rv

Een woning kopen en miserie achteraf? Deze 20 vragen moet je zeker stellen voor je een huis of appartement koopt

Een mooi en betaalbaar huis of appartement gevonden, om dan na enkele weken of maanden te ontdekken dat er allerlei verborgen gebreken aan zijn. Het overkwam tientallen klanten van het Antwerps vastgoedkantoor MADE.estate. Maar wat kan je doen om latere ellende te voorkomen en waar moet je op letten als je een pand wil kopen? Onze woonexpert Björn Cocquyt stelde een lijst op met twintig essentiële vragen die je als potentiële koper zeker moet stellen: van het gebouw en de locatie, tot het financiële plaatje en de verkoop.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).