Werknemers Audi Brussels krijgen bonus van 3.797 euro voor 2017

De werknemers bij Audi Brussels ontvangen voor 2017 een bonus van 3.797 euro. Voor 2016 was dat nog 3.039 euro. 

"We zijn fier op dit erg mooie resultaat", zegt Andreas Cremer, secretaris-generaal van de fabriek in Vorst. "De bonus maakt deel uit van de flexibele remuneratie van onze medewerkers.

De Duitse werknemers van de Audi-sites in Ingolstadt en Neckarsulm ontvangen gemiddeld bonussen van 4.770 euro. Voor 2016 was dat nog 3.510 euro.
De bonussen van de Belgische werknemers mogen evenwel niet zomaar vergeleken worden met die van de Duitse, wegens de verschillende loon- en belastingsituaties in beide landen en verschillende berekeningswijzen.

Photo News14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Diego Missiaen

  Ben benieuwd hoeveel premie ze zullen krijgen als ze de electrische wagens gaan assembleren. Met een verkoop van amper 4% op het totale wagenpark, zou het wel eens kunnen zijn dat ze die premie kunnen oprapen met hun ellebogen.

 • Mathias van Buggenhout

  Als je niet weet over hoe en wat je hier praat zwijg dan! Deze bonus hebben we verkregen door ons flexibel op te stellen.. langere uren ...zaterdag werk. ....en wie hier spreekt over 66 procent aftrek...zwijg gewoon!als je niet weet over wat je praat... audi is een voorbeeld qua werkgever...welke bedrijven geven zulke deelname in de winst aan al hun werknemers?

 • jos De Decker

  En belastingvrij dank zij de werknemer premie.

 • dirk merckx

  Winstpremies worden anders belast dan een gewoon loon. En voor onze man van den nmbs audi maakt wel winst den ijzerenweg daarintegen?

 • raf peeters

  Ja en dat is nu net het bedrag die je aan een Audi teveel betaald ,overroepen wagen ondertussen eentje gewoon v d massaproductie en moest hij niet zo veel als loon-wagen worden ingezet was hij niks,zelf betalen kunnen maar zeer weinige.