Webwinkels waarschuwen voor sinterklaaspiek

Shutterstock
Sinterklaas en de Kerstman kunnen zich maar beter haasten als ze alle cadeautjes op tijd willen ontvangen, zodat ze geen kindjes moeten teleurstellen. Webwinkels waarschuwen dat de bezorging van pakketjes rond de feestdagen vertraging kan oplopen en raden aan om ze te laten leveren in een afhaalpunt. 

De ‘koopjesfestijnen’ Black Friday (29 november) en Cyber Monday (2 december) vallen dit jaar vlak voor 6 december, waardoor een deel van de bestellingen mogelijk niet binnen één dag bezorgd wordt, terwijl klanten dat wel verwachten. Vorig jaar kwam al een deel van de sinterklaas- en kerstpakketjes niet op tijd door de drukte, met talloze klachten tot gevolg. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Miranda Mortelé

  Als je jou gerief op tijd wil ga je het beter zelf halen in de winkel...hoef je dan niet te klagen dat het 'telaat' aankomt

 • paola nerozzi

  Dan is het pech ik bestel niet eerder en anders gewoon naar de winkel

 • claude vantomme

  Koop lokaal, veel eenvoudiger en je steunt er je medeburger mee ipv de grote buitenlandse onlinewinkels!!

 • Tim Moris

  Gewoon bij de lokale handelaar gaan kopen is veel beter voor de economie en welvaart van je stad.

 • Patje Moyens

  Koop in een gewone winkel,of laat het daar opzij leggen. Spendeer uw geld bij de lokale middenstand ipv buitenlandse megabedrijven nog rijker te maken.