Synergie feliciteert dé uitzendkracht van 2013

Synergie

Via onze website www.synergiejobs.be kon je in januari een hele maand stemmen op de 20 kandidaten. De vijf kandidaten met de meeste stemmen achter hun naam werden finalist.

Op donderdag 27 februari is Synergie de vijf winnaars persoonlijk gaan feliciteren op de werkvloer. Daarnaast werd ook Wesley Casteleyn, de uitzendkracht bouw met de beste prestaties in 2013, gehuldigd. Hij werkt bij Van Laere in Zwijndrecht.

De ultieme winnaar van de wedstrijd 'Uitzendkracht van 2013' is Lies Vanoverberghe (28) uit Roeselare, tewerkgesteld bij Muylle Facon, fabrikant van coatings, waterdichtingsproducten, kits en andere bouwchemische producten & fabrikant van de Rubio Monocoat houtbeschermingsproducten in Izegem. Door haar gedrevenheid en engagement, is Lies niet alleen een geliefde collega, maar krijgt ze op 3 maart 2014 ook een vast contract bij Muylle Facon. De titel 'Uitzendkracht van 2013' zorgt voor een ideale afsluiter als uitzendkracht bij Synergie.

De tweede plaats is voor Thomas Cammaert (25) uit Bornem, tewerkgesteld bij VF Europe in Bornem. Jitse Goyens (19) uit Bree, werkende bij Veldeman Bedding in Opglabbeek, sleept de bronzen medaille in de wacht. Robbie Van Bers (29) uit Wuustwezel, werkt via Synergie bij Fingo in Malle en staat op de vierde plaats. Ten slotte is de vijfde plaats voor Chantal Altrée (40) uit Fléron. Zij is door Synergie tewerkgesteld bij CMI Group in Seraing.

Zeven jaar op rij zocht Synergie naar de 'Uitzendkracht van het jaar'. Het belang van uitzendarbeid zal de komende jaren alleen maar toenemen. Met deze wedstrijd wil Synergie dit dan ook blijven benadrukken.

Voor nadere info:
Katy Lauwaert
PR verantwoordelijke
Desguinlei 88-90
2018 Antwerpen
t. 03 293 21 00
media@synergiejobs.be
www.synergiejobs.be

Alain Colleman
Marketing Manager
Desguinlei 88-90
2018 Antwerpen
t. 03 293 21 31
media@synergiejobs.be
www.synergiejobs.be

Synergie
Synergie