SOA People neemt activa Opteon over

SOA People, Belgische speler op de SAP-markt, integreert het Gentse bedrijf Opteon. Dat meldt SOA People in een persbericht. Vanaf 1 februari alleneemt het de consultants en klanten van Opteon over.

"SOA People versterkt haar positie als belangrijke speler in de SAP consulting markt door de verdere uitbouw van haar Vlaamse pool", zegt de organisatie, die gespecialiseerd is in implementatie, onderhoud en beheer van SAP-oplossingen.

Opteon, is trainingpartner van SAP in ons land en verschillende andere landen. Peter Vervaecke, medeoprichter van Opteon, toont zich verheugd over de integratie. "De professionele omkadering die op alle vlakken beschikbaar is bij SOA People zal ons toelaten om het aanbod van diensten naar onze trouwe klanten toe te verbreden, in lijn met de evolutie van de vernieuwende oplossingen die SAP op de markt brengt", luidt het. "Daarnaast zal de ervaring van Opteon in het continu optimaliseren van SAP oplossingen nu aan een breder publiek van SOA People klanten kunnen aangeboden worden."

"De integratie van Opteon is één van onze realisaties om onze ambitie met SOA People Vlaanderen waar te maken", zegt Petra Tiels, managing director België bij SOA People. "Opteon biedt onze organisatie een waaier van nieuwe klanten aan; daartegenover staat onze offerteportefeuille die ons zal toelaten om deze nieuwe klanten nog beter te kunnen bedienen."