Ga naar de mobiele website
^ Top

Productie bij BMW 40 minuten onderbroken door stomdronken en gedrogeerde werknemers

De productie in een fabriek van de Duitse luxewagenbouwer BMW is eerder deze maand 40 minuten lang stilgelegd moeten worden nadat twee werknemers tijdens hun shift in elkaar gezakt waren ten gevolge van alcohol- en drugsconsumptie. Dat heeft de autobouwer vandaag bekendgemaakt.

De twee zakten in elkaar naar het einde van hun shift toe in een fabriek in München, nadat ze overvloedig alcohol gedronken en synthetische cannabis gerookt hadden, aldus een woordvoerder van BMW.

Andere werknemers van de fabriek belden een ziekenwagen, waardoor de productie 40 minuten lang onderbroken werd. De financiële kost van het incident loopt volgens BMW in de vijf cijfers.

De woordvoerder bevestigde informatie van de Duitse krant Bild, dat een van de betrokkenen ontslagen is en de andere overgeplaatst naar een andere locatie.

Meer over4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Max Maximus

  Misschien eens onverwachte drug/medicatie controles op het werk.Je zou eens moeten weten hoeveel arbeiders ondet invloed staan te werken.. en niet alleen de arbeiders.

 • Danila Tas

  Alle vandaag geassembleerde BMW's dringend nakijken... Anders volgend maanden/jaar : 'Ongevallen-gate' Er staan wel meer 'drug' werknemers aan de band...!

 • hou dinii

  De kosten zijn grotendeels hun loon ehja

 • Thomas Markle

  40 minuten platliggen en meer dan 5 cijfers aan inkomsten verloren? En de werknemers maar naar huis gaan met een miezerig loon? Dan verbaast het me niks dat ze zich zo gedragen....

Meld een bug