Prijzen van benzine en diesel volgend jaar niet geïndexeerd

Photo News

De prijzen van benzine en diesel worden volgend jaar niet geïndexeerd. Dat werd overeengekomen binnen de ministerraad, bevestigen regeringsbronnen. De prijs van brandstof is een van de strijdpunten van de zogenaamde gele hesjes. Eerder deze week had premier Charles Michel een onderhoud met een aantal vertegenwoordigers van die beweging.
35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Timmie Smet

  We moeten de Vlaming uit hun auto krijgen!

 • Coen Geurts

  Bij mijn weten zijn de olieprijzen toch ook niet opgenomen in de korf van producten die de index berekenen. Dus een belachelijk idee om ze wel te indexeren, maar niet als het gaat om het berekenen van de index die onze lonen zou moeten laten stijgen.

 • Theo Beyens

  Voor ons al die jaren van deze regering geen aanpassing aan de index !!!

 • Louis Reynders

  De belastingsschalen zijn toch ook geindexeerd? ( Sinds enige jaren wel en heel lang niet met dank aan wijlen Dehaene) het werkt dus ook aan de andere kant.

 • Theo Van Hoof

  O wat zullen we blij zijn met een dode mus. Het gaat over 90 milj op jaarbasis. We zijn met > 10 miljoen. Gemiddeld spreken we dus over 9€/jaar/Belg. Daar gaat zeker het probleem mee opgelost zijn. Wat de diesel de laatste dagen is afgeslagen is al een veelvoud van die 9€ als je gaat tanken.