Over negen dagen schieten cryptomunten mogelijk weer omhoog, dankzij de bonussen op Wall Street

.
bitcoin.com .
Vanaf 15 januari krijgen we mogelijk een nieuwe stormloop op cryptomunten, dat zegt Meltem Demirors, directeur bij de Digital Currency Group, een investeringsmaatschappij die belegt in cryptomunten en blockchainbedrijven. Wall Street-bankiers krijgen vanaf die dag namelijk hun bonus, “en dan krijgen we een aankoopgekte van epische proporties”, luidt het.

Meltem Demirors voorspelde op Twitter dat we vanaf 15 januari een nieuwe cryptogekte mogen verwachten. “Als de bonussen van Wall Street op 15 januari op de bankrekeningen landen, zullen we een aankoopgekte op de cryptomarkt zien van epische proporties”, zo luidde de tweet.

Januari is de maand van de bonussen, en dat heeft gevolgen voor de cryptomarkt. Ook vorig jaar kregen virtuele munten een enorme boost in januari en dat zal volgens Demirors dit jaar niet anders zijn. Vooral de Wall Street-bankiers zullen een grote impact hebben op de prijzen, omdat hun bonussen nu eenmaal een pak groter zijn dan die van de gemiddelde bankier. Volgens de New Yorkse accountant Thomas DiNapoli krijgen Wall Street-beleggers een gemiddelde bonus van 120.000 euro. En velen zullen hun kans wagen op de cryptomarkt.

“Het zijn vooral jonge mensen die een paar honderd of enkele duizenden dollars in cryptomunten steken”, zegt Demirors tegen de Duitse tak van Business Insider. “Wees voorbereid op een explosie”.
47 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Niels Veldeman

  De stijging viel nogal mee. In plaats daarvan een daling met 30%

 • Tom Cloots

  Reddcoin (Redd ID komt uit in Q1 2018), Verge (Wrath Protocol wordt maandag voorgesteld)is al een betaalmiddel in sommige luchthavens, Digibyte (werkt samùen met Visa via Wirex) en Doge (is de vriendelijkste munt en in China is het het jaar van de hond wat het enkel kan doen laten stijgen) zullen dit jaar van zich laten horen.

 • Philippe Schotte

  Lees hier zeer veel onzin .. alsof de crypto markt binnen de korste keren in elkaar gaat stuiken ! De kunst is om op de juiste trein te springen en af te stappen op het juiste moment !

 • Hugo COOLSAET

  Onbegrijpelijk dat competente mensen zich zo zichtbaar laten oplichten. Je moet eens aan uw bank vragen of ze bereid zijn om een back-to-back lening toe te staan met enkel cryptomunten als onderpand. Succes verzekerd.

 • Dimitri Mostrey

  Cryptos hebben waarde zolang er in gehandeld wordt. Het is een kwestie van conventie. Papieren geld is dat ook.