OPROEP: Dertiger en liet u al een testament opstellen?

thinkstock

Almaar meer mensen maken een testament op - bijna 16 procent meer dan in dezelfde periode een jaar geleden, blijkt uit cijfers van Fednot. Niet alleen bejaarden gaan daarvoor langs bij hun notaris, ook jonge mensen stellen vaker een wilsbeschikking op. We zoeken voor de krant twintigers en dertigers die dit (onlangs) hebben laten doen en hierover willen vertellen. Hebt u nu al vastgelegd aan wie u uw juwelencollectie later schenkt? Is er een maatschappelijk belang waarom u een testament liet opstellen? Of wordt u geconfronteerd met ziekte in de familie en was dat de trigger om nu alles op papier vast te leggen? Graag een mailtje naar fien.tondeleir@dpgmedia.be. Vergeet uw telefoonnummer niet te vermelden. Bedankt!
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guy Beeckmans

  Mij kan het niet schelen waar mijn kapitaal naartoe gaat. Als het maar niet in handen vd staat terecht komt, ist goed. Maar dat wordt moeilijk aangezien de staat levenslang en zelfs erna uw geld pikt....

 • Mieke Thomas Jonas De Boey

  Wij deden dit om onze bezit en onze kinderen hun toekomst veilig te stellen. Hopelijk hebben we het nooit nodig in hun puberjaren.

 • andre Dewilde

  In mijn testament zal staan dat àlles, maar dan ook àlles mee moet in mijn graf. Diene van de gemeente zal ne diepe put mogen graven. Goe weten. Dien zal me nie graag zien komen. ; - ))

 • Johan Streulens

  Dieren en planten stellen ook geen testament op! Case closed om deze onzin!

 • Emi De graeve

  alles weg en de laatste cent slik ik in...