Ook benzine morgen duurder

Getty Images
Benzine wordt morgen duurder aan de pomp. Dat laat de federale overheidsdienst Economie weten. De maximumprijs voor een liter (95 E10) bedraagt dan 1,4280 euro of een stijging met 2,7 cent per liter. Ook diesel is deze week al duurder geworden.

Aanleiding voor de prijsstijging is het duurder worden van olieproducten of biocomponenten op de internationale markten. Het is meteen de hoogste prijs die je al voor benzine moest betalen dit jaar. 
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • raf peeters

  @Frans Van Hoyweghen ,ja beste als Antwerpenaar is het inderdaad al een afstand , misschien verhuizen ,doch als je èèn keer per maand naar Luxemburg een daguitstap doen ga je er nog aan verdienen.Niemand verbied je paar jerrycan 20l mee te nemen hè.

 • guido vermeyen

  Wie heeft dit nu weer op zijn geweten....

 • ro butzen

  Och zeker groen stemmen, dan kunnen alleen hun partijbonzen de benzine nog betalen!

 • mark devos

  het krapuul blijft voortdoen ... wacht maar tot da groen gedoe meedoet ..er gaan tranen vloeien ..jaja hln ..ik moet weer via .... te laf weer maar loontje komt ....

 • Jef Lois

  Ruwe olie blijft in prijs stabiel en hier stijgen de prijzen aan de pomp wat een bedriegers in Brussel en wij arme schapen blijven dit allemaal slikken.