Nyrstar houdt beleggers in het ongewisse: jaarresultaten nog niet gepubliceerd

Nyrstar
Nyrstar Nyrstar
Zinksmelter Nyrstar blijft de belegger in het ongewisse laten. Het beursgenoteerde bedrijf uit Balen had beloofd om zijn jaarresultaten voor 2018 vandaag/zondag te publiceren, maar zondagavond stond er nog altijd niets op de website. 

De publicatie van de jaarresultaten, die waarschijnlijk slecht zullen zijn, werd al meerdere malen uitgesteld. De normale deadline lag op 30 april, maar dat bleek niet haalbaar. Alle aandacht van het management van Nyrstar ging toen naar de zoektocht van vers kapitaal om het bedrijf te laten overleven. Die reddingsboei werd intussen gevonden bij Trafigura, maar wel ten koste van de kleine aandeelhouder.

Eerder deze week kondigde Nyrstar aan dat het zondag zijn jaarresultaten zou publiceren. Door de verkiezingen zou er sowieso weinig aandacht aan besteed worden. Maar zondagavond om 21 uur is het nog altijd wachten op een persbericht. Een uitleg van het bedrijf is er evenmin.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.