Nederlanders kopen Woluwe Shopping Center

Google Street View
Het Woluwe Shopping Center komt in Nederlandse handen terecht. Dat schrijft De Tijd zondag op zijn website. De vastgoedcertificaten Woluwe Shopping Center en Woluwe Uitbreiding zullen binnenkort dan ook van de beurs verdwijnen.

Nieuwe eigenaar wordt Eurocommercial Properties. De Nederlandse beursgenoteerde specialist in shoppingcentra legt 425 miljoen euro op tafel voor het Woluwe Shopping Center, het bekende winkelcentrum aan de rand van Brussel. Het bod van de Nederlanders dateert van oktober vorig jaar.

Uit een mededeling van de vastgoedcertificaten Woluwe Shopping Center en Woluwe Uitbreiding blijkt nu dat de verkooponderhandelingen zijn afgerond en dat er afgelopen vrijdag een overeenkomst werd ondertekend met Eurocommercial Properties.

Door de deal zullen de certificaten Woluwe Shopping Center en Woluwe Uitbreiding binnenkort van de beurs verdwijnen.
4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • marc castermans

  Hopelijk gaan de Vlamingen dan ook in hun eigen taal bediend worden want anders zien ze mij daar nooit meer.

 • Tony Kalf

  Sinds 1990 is de koopkracht er dik 20% minder op geworden (sinds het introduceren van e zgn 0 lijn) en dat was onder Lubbers.

 • Gino Denil

  Ja, Alfons Thijs. Daarom hebben ze een buitenlandse schuld die per kop dubbel zo hoog is als de Belgen. En zijn ze er geen 5% in koopkracht maar 15% in koopkracht op achteruit gegaan onder Rutte zijn regeringen. Het gras is altijd groener bij de andere. Maar dat is alleen maar perceptie.

 • Alfons Thijs

  Hollanders doen alles beter