Luchtvaartmaatschappij Emirates zoekt cabinepersoneel in België

REUTERS
Er is nog altijd sociale onrust in de luchtvaartsector, maar tegelijk vallen er ook jobkansen te grijpen. Zo zoekt luchtvaartmaatschappij Emirates cabinepersoneel in België. Op 19 augustus wordt vanaf 8 uur in het Renaissance Hotel in Brussel een 'Open Jobdag' georganiseerd.

Emirates is één van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en is vooral actief op de lange afstand. Het cabinepersoneel werkt vanuit Dubai, aan boord komt men in een multinationale werkomgeving terecht. Emirates schermt ook met gunstige voorwaarden, zoals belastingvrije inkomsten, gratis gedeelde accommodatie en gratis transport van en naar het werk.

Emirates is op zoek naar extra personeel als gevolg van uitbreidingsplannen. De maatschappij biedt meer bestemmingen aan en vliegt met een hogere frequentie. De groep telt al 100 piloten en 80 cabinepersoneelsleden uit België.
Meer info vindt u hier.
30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • patrick isenborghs

  Met mijn ervaring is het een prima maatschapij om naar Azie te reizen , ook ethiad en qatar airways is goed , singapore airlines is beter maar helaas veel duurder geworden als vroeger toen ze in Brussel nog een tussenstop maakten op weg naar Manchester. KLM en Lufhansa was ook niet slecht maar toch niet zo als de hier boven vermelde maatschapijen . Alleen Britisch airways krijgt aan mij geen ticket meer verkocht. 1 maal meegevlogen en nooit meer

 • Yente Setter

  Emirates betaalt niet meer dan Ryanair, alleen is ginds alles onbelast en geen sociale bijdragen...

 • Luiza Dieryckx

  Je word heel dik betaald. Als crew zit je samen met anderen in appartementen van Emirates. Hiert betaal je geen belastingen.Het leven daar is duur maar scheelt niet zoveel met Belgiê. Werken voor Emirates is heel hard en heel veel vliegen.

 • Johan Smets

  Ik zie reacties dat de problemdn bij Ryanair te wijten zouden zijn aan vakbonden ??? Het is juist het gebrek aan syndicale organisaties en overleg die deze situaties heeft gecreerd. In zulke situaties zijn vakbonden HEEL nuttig !

 • wim CLAES

  qua loon hebben ze niet te klagen, maar als je ginder wil wonen huur je best met een paar collega's een appartmentje. duur land.en vakbonden hebben ze niet nodig, want het is geen low cost carrier die het moet het niet hebben van hun personeel uit te persen.