Grootste juwelenketen ter wereld haalt slijperij weg uit Antwerpen

Tiffany, de grootste juwelenketen ter wereld, wil zijn Antwerpse slijperij Laurelton Diamonds sluiten. Ook het Zuid-Afrikaanse Safdico (Gem Tech) wil zijn slijperij-activiteiten grotendeels uit de Scheldestad weghalen.
REUTERS Tiffany, de grootste juwelenketen ter wereld, wil zijn Antwerpse slijperij Laurelton Diamonds sluiten. Ook het Zuid-Afrikaanse Safdico (Gem Tech) wil zijn slijperij-activiteiten grotendeels uit de Scheldestad weghalen.
Tiffany, de grootste juwelenketen ter wereld, wil zijn Antwerpse slijperij Laurelton Diamonds sluiten. Hoewel het 'slechts' om een dertigtal slijpers zou gaan, betekent het een nieuw imago- en prestigeverlies voor de Antwerpse diamantsector. Dat schrijven de Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad vandaag.

Ook het Zuid-Afrikaanse Safdico (Gem Tech) wil zijn slijperij-activiteiten grotendeels uit de Scheldestad weghalen. Ondanks stoere regeringsverklaringen om de sector te helpen, lijken de financieringsproblemen sinds de sluiting van de Diamantbank van KBC alleen maar toe te nemen, klinkt het. Zelfs de Indiase banken zouden steeds meer de kredietkranen dichtdraaien.

Ondanks stoere regeringsverklaringen om de sector te helpen, lijken de financieringsproblemen sinds de sluiting van de Diamantbank van KBC alleen maar toe te nemen.
REUTERS Ondanks stoere regeringsverklaringen om de sector te helpen, lijken de financieringsproblemen sinds de sluiting van de Diamantbank van KBC alleen maar toe te nemen.Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels