Frans Colruyt stopt als commercieel topman bij Colruyt

Photo News
Frans Colruyt, neef van CEO Jef Colruyt, treedt terug als commercieel topman bij de gelijknamige supermarktgroep. Hij wordt opgevolgd door financieel directeur Marc Hofman, die op zijn beurt wordt opgevolgd door Stefaan Vandamme.

Frans Colruyt heeft een carrière van 29 jaar achter de rug bij de Colruyt-groep. Sinds midden 2012 was hij COO Retail, wat inhoudt dat hij verantwoordelijk was voor alle commerciële activiteiten van de groep.

Hij treedt nu met ingang van 1 februari 2019 terug als COO Retail. Hij blijft wel bestuurder van de groep. Frans Colruyt wordt opgevolgd door huidig CFO Marc Hofman. Die wordt op zijn beurt vanaf 1 februari opgevolgd door Stefaan Vandamme, voormalig financieel directeur bij lingerieproducent Van de Velde en sinds juni 2016 bij de Colruyt-groep.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christiane De Kerpel

  Ik heb persoonlijk heel veel respect voor de familie Colruyt : waarom jaloers zijn van deze hard werkende familie, die idd heel goede werkgevers zijn, nog nooit werkgevers van Colruyt weten staken...dat betekent heel wat , toch ?!

 • FRYNDAK OLEG

  En Coen, mag dat niet? Ook de werkmensen bij Colruyt een aandeel in de winst. Mensen zonder inkomen zouden van U ook kunnen zeggen : hij rijft zijn loon, en andere voordelen binnen. Was ook ondernemer geworden !

 • Coen Geurts

  Hij zal z'n schaapjes al op het droge hebben en bovendien ieder jaar de opbrengst van z'n aandelen wel binnenrijven.

 • Martina Heremans

  Heel goede werkgever met een hele doordrevenheid voor al zijn mensen .dikke proficiat .

 • FRYNDAK OLEG

  Zeer goede werkgever.