FlixBus staat voor overname van Turkse sectorgenoot Kamil Koç

Het Turkse bedrijf zal na afronding van de overname geïntegreerd worden in het netwerk van FlixBus.
Benoit De Freine Het Turkse bedrijf zal na afronding van de overname geïntegreerd worden in het netwerk van FlixBus.
Langeafstandsvervoerder FlixBus staat voor de overname van zijn Turkse sectorgenoot Kamil Koç. Het van huis uit Duitse bedrijf neemt de busdienst over van investeerder Actera Group.

Kamil Koç rijdt op 61 steden in Turkije. Vorig jaar vervoerden de Turken meer dan 20 miljoen passagiers. Het bedrijf zal na afronding van de overname geleidelijk worden geïntegreerd in het netwerk van FlixBus, dat al meer dan 350.000 dagelijkse verbindingen aanbiedt naar meer dan 2000 bestemmingen in 28 Europese landen en de VS.

De overeenkomst is nog afhankelijk van de gebruikelijke goedkeuring van de autoriteiten en zal naar verwachting in de komende weken worden afgerond. Financiële details over de deal werden niet verstrekt.

Bekijk ook: Bus in lichterlaaie op snelweg.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Benny Van den broeck

    Ik zal zeker met de bus flixbus naar Turkije reizen.