Engie zoekt 400 nieuwe medewerkers met speeddate

reuters
Energie- en dienstenbedrijf Engie zoekt 400 nieuwe werknemers. Ze organiseert daartoe op 7 oktober een jobhappening met speeddating in Antwerpen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Engie is voor de afdelingen Engie Axima, Engie Cofely, Engie Electrabel en Engie Fabricom op zoek naar technici uit het technisch hoger secundair onderwijs en naar ingenieurs uit bachelor- en masteropleidingen. De openstaande functies hebben betrekking op de energietransitie: de overschakeling van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen zoals zonne- en windenergie. De nieuwe werknemers zullen onder andere ingezet worden in de domeinen van projectbeheer, exploitatie, automatisering, elektriciteit, mechanica, centrale verwarming en koeling.

Tijdens het jobevenement, dat voor de derde keer plaatsvindt, zullen sollicitanten en medewerkers van Engie elkaar tijdens verschillende speeddatesessies ontmoeten. De kandidaten krijgen zo uit eerste hand informatie over werken bij Engie en over hun carrièremogelijkheden. Bij een positief gesprek zal meteen een volgend gesprek ingepland worden.

Engie telt 16.700 medewerkers in België.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nathalie Landtsheer

    Natuurlijk zoeken ze ingenieurs. Meer automatisering, minder duurzaamheid (in opzicht dat er een vervaldatum is...), andere mogelijkheden nog meer geld uit te kunnen slaan en meer sociale controle te krijgen over energieverbruik. Dat wordt een kostelijke zaak voor ons.

  • Jones Blackham

    Tiens, kan je nu ook al hier binnen geraken . Waren vroeger alleen jobkes voor de zoontjes van vakbonds delegees. Nu ineens personeel tekort, laat me niet lachen. 30 jaar geleden ooit eens geprobeerd daar een job te hebben. Zelfs nooit een antwoord op gehad. Maar ja, ik was NIET het zoontje van...