DreamLand en ColliShop starten thuisleveringsdienst

PHOTO_NEWS
Retailer Colruyt is voor zijn gespecialiseerde non-foodformules DreamLand en ColliShop gestart met een nieuwe thuisleveringsdienst. Alle bestellingen van DreamLand en ColliShop kunnen vanaf nu thuisgeleverd worden op de datum en het adres die de klant het best uitkomen, zo meldt Colruyt donderdag. De toonzaal van ColliShop in Halle blijft bestaan.

Klanten die voor thuislevering kiezen, betalen meteen online: met een bankkaart (Bancontact, Mastercard of Visa) of via overschrijving. Daarna kiezen ze een leveringsdatum die hen het best uitkomt binnen een termijn van drie tot veertien werkdagen.

De verzendkosten van de bestelling zijn afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van het bestelde artikel. De levering van grote artikelen (meer dan 30 kg of meer dan 1,5 meter) kost 22 euro op weekdagen en 30 euro op zaterdag. Grotere artikelen worden aan huis geleverd door eigen diensten of rechtstreeks door de leverancier.

Voor kleine artikelen bedraagt de verzendkost 2,95 euro voor een levering in de week en 5,95 euro voor zaterdag. De thuislevering van kleinere artikelen gebeurt via bpost.