Dieselprijs nadert laagste niveau van dit jaar

photo_news
De maximumprijs van diesel gaat morgen omlaag. Wie diesel (B7) tankt, betaalt dan nog maximaal 1,468 euro per liter. Dat is 4,4 cent per liter minder dan nu. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie vandaag. 

De dieselprijs nadert zo het laagste niveau van dit jaar. Dat niveau - 1,447 euro per liter - stond in de eerste dagen van 2019 in de tabellen.

Ook lpg wordt morgen goedkoper. De maximumprijs daalt met 3,3 cent per liter tot 0,424 euro per liter.
De prijsdalingen zijn een gevolg van de noteringen van de olieproducten op de internationale markten, aldus de FOD Economie.
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kevin Brits

  het niveau van de kommentaren daalt sneller... De zwarte wolken op de baan stijgen daarentegen...

 • Giuseppe Casto

  Nog veel te duur

 • raf peeters

  Tamsyn ,je bent weer aan ijlen,de E wagens zijn en zullen een fractie v de mobiliteit blijven,je kan het gewoon niet betalen.Heb je een E wagen,neen heb je niet,wel mijn vrouw heeft een en die is alleen en uitsluitend om naar de stad te rijden en in een straal van 200km ,voor meer kan je ze ook niet gebruiken en voor langere afstanden hebben we wel heel wat anders ter beschikking.

 • Bertrand Janses

  Bert Janses: Ik heb vandaag getankt hier in Duitsland aan 1,149/liter, en heb juist gezien dat op de beurs het vat gevallen is van 61,- naar 56,-, en dat is er nog niet in meegerekend...

 • jan pharma

  In het buitenland waar ik tank betaal ik de helft....maar die hebben geen 6 regeringen....