De tips van vier topbeleggers: dé aandelen voor dit najaar

.
Belga .
2018 was nog niet meteen een fantastisch jaar voor wie in aandelen belegt. Zeker de Europese beurzen hebben het, na jaren van mooie groei, moeilijk. Welke aandelen kunnen het najaar toch opvrolijken? Die vraag legden we voor aan vier marktenspecialisten: Tom Simonts (KBC), Guy Lerminiaux (Degroof Petercam), Lorenzo Van Der Vaeren (ING) en Erik Joly (ABN Amro).

Tom Simonts

Argenx

"Het biotechbedrijf rapporteerde enkele weken geleden zeer bevredigende testcijfers voor zijn sterproduct (in ontwikkeling). Maar omdat het 300 miljoen dollar tankte én omdat de publicatie voor de buitenwereld nogal warrig was, is het nu wachten op begin december. Dan worden de gedetailleerde testdata vrijgegeven, wat voor opluchting en zekerheid in de markt moet zorgen. Zowat alle analisten verhoogden de voorbije weken hun adviezen voor het aandeel."

Tom Simonts
rv Tom Simonts

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • johan vandeweghe

  als er iets te verdienen valt zullen ze het niet aan onze neus hangen je wel in deput duwen zeker weten

 • Daniel Verlé

  Die tips zijn goed zolang de beurs stijgt. Zakt de beurs, dan gaan deze zogenaamde specialisten evengoed de dieperik in.

 • Bart Verbeeck

  Als topbellegers dit adviseren, dan is de grote crash bijzonder nabij.

 • René Lippeveld

  Als ik mij vergis, mag u dat gerust zeggen. Maar beleggen doet men omdat men al een overschot aan geld heeft en men die hoop geld geld nog wil vergroten. Men doet dit per definitie, behoudens uitzonderingen, niet om de samenleving te verbeteren, ook niet omdat men een bedrijf graag ziet, maar voor zichzelf. Bijgevolg is de hele beurswereld een op-en-top kapitalistische uitvinding, waar ik geen zier vertrouwen in heb.

 • De Waen Luc

  vergeet deze "tips" en hou aurora in de gaten..die gaan met coca cola in zee