Co-worken met kaviaar en champagne: eerste vijfsterrenwerkplek opent in Brussel

Een flexwerkbureau bij Welkin & Meraki in de Brussels
rv Een flexwerkbureau bij Welkin & Meraki in de Brussels
Een lederen bureaublad, lunch bereid door een Michelinchef en barista's die jouw kop kantoorkoffie verzorgen: bij co-workingspace Welkin and Meraki in Brussel krijgt flexwerken een luxueus gouden randje. “Een gammel tafeltje in een koffiebar is ook charmant. Tot het internet wegvalt.”

In de Brusselse Europawijk opende vandaag de nieuwe flexwerkplek “Welkin and Meraki”, een project van ondernemer Alain Brossé. Achterovergeleund in een design bureaustoel slurp je er koffie op basis van een uitgebalanceerde bonenmengeling uit Congo, Brazilië, Costa Rica én Ethiopië. TL-lampen zijn ingeruild voor warmere exemplaren, om migraine te voorkomen maar ook om jouw huid een gezonder tintje geven - je weet nooit wie je tegenkomt bij het netwerken. Wie honger krijgt van al dat zwoegen achter zijn bureau met lederen toplaag (“Dat schrijft aangenamer,” dixit Brossé), kan een lunch consumeren die Michelinchef Benoit Dewitte klaarmaakt.

Je hebt 26% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frans Vercaemer

    Iedere politieker heeft dit toch...

  • Tomé Martinho

    Als u uw geld kan verdienen door op een stoel te zitten in een ruimte vol met weelde en waarbij bovendien u geen zorgen hoeft te maken over eten en drinken, waarom niet? Een dankwoordje voor de echte werkmensen die dit voor elkaar gekregen is op zijn plek.