Exclusief voor abonnees

CEO McDonald’s moet opstappen na relatie met werknemer: “Ondenkbaar bij ons: privé is privé”

De CEO van McDonald’s moet opstappen nadat hij een relatie met een werknemer begon.
EPA De CEO van McDonald’s moet opstappen nadat hij een relatie met een werknemer begon.
Dat het bedrijf onder jouw bewind in een klap 75 miljard dollar meer waard wordt, betekent niet dat je zitje aan de top gebeiteld is. Een zweem van verliefdheid kan je de das om doen, ondervindt Steve Easterbrook aan den lijve. De CEO van McDonald’s moet opstappen nadat hij een relatie met een werknemer begon. “Bij ons is een relatie tussen werknemers of tussen werkgever en werknemer verbieden simpelweg niet wettig”, zeggen experts.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Van Schuerbeeck

  Overal waar er veel volk werkt ontstaan er koppeltjes. In de hogere regionen kan dat misschien tot misschien tot favoritisme leiden. Als dat gebeurd onder de gewone werknemers dan zie ik niet in dat hun werk daar zo onder lijden.

 • Jozef Van der Elst

  Stom stom , als hij zo veel verdient dan neemt zij ontslag. Dan is ze geen werkneemster meer daar, en opgelost is de zaak. Voor mij speelt er iets anders.....

 • Veerle Leeuwerck

  En de experts denken dat dit bij ons niet voorkomt???? Die dragen een paardenbril zeker?

 • deneckere Bernard

  terecht. Machtsmisbruik..... relaties binnen het werk steunen altijd op profiteren of misbruiken.....

 • Victor Munster

  Ik heb er mijn twijfels over dat hij naïef was. Je komt geen CEO van zo'n bedrijf door naïef te zijn. Dus is er opzet mee gemoeid. Ik denk dat hij in de val gelokt is door iemand die uit was op zijn postje en daarvoor een lokaas gebruikt heeft. Interne machtspolitiek bij multinionals. Als CEO van Mac Donalds heb je honderduizenden mensen in dienst en als er dan eentje tussen zit die liegt om je in de val te lokken ...Nu ja, hij gaat niet met lege handen weg, maar gaat wat moeten bezuinigen.