Bitcoin gaat helemaal door het dak: "Eens zal de zeepbel spatten"

REUTERS
Achteraf is altijd makkelijk praten, maar wie zeven jaar geleden voor 100 euro bitcoins had gekocht om netjes bij te houden zou vandaag multimiljonair zijn. De virtuele munt schiet door het dak en is momenteel 10.000 dollar waard. Experts zijn aan het wachten tot de zeepbel spat, maar de ‘believers’ geloven nog rotsvast in hun virtueel goud.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Verbeeck

  Tuurlijk kan je beleggen in aandelen, niks mis mee. Je weet dan al zeker dat er een crash gaat komen ... want er zijn er al heel wat geweest. De eerste wereldoorlog werd zelfs onrechtstreeks getriggert door een beurs crash in Amerika. En als je in in % bekijkt dan is ook bitcoin al verschillende keren 'gecrashed'. Wall Street spreekt zelf al van de langste bull periode in de geschiedenis ... ze dekken zich al in voor wat gaat komen.

 • FRANK WILLEMS

  Als men belegd in aandelen werkt heel de wereld voor je en er staat grondstoffen , Merken , miljoenen mensen die werken enz ... achter Bitcoin zijn een paar getallekes dat is het.

 • Mark Van Damme

  Gisteren van 11000 naar 8500 naar 10000 in een paar uurkes. zeer stabiel als munteenheid. ik blijf eraf

 • Corette Avare

  ik heb ze juist op tijd verkocht met vééél winst! :-)

 • Eduard wynants

  het is nu de moment om te verkopen dus.