Bitcoin blijft crashen en stevent af op beruchte ‘Kruis des Doods’

.
Business Insider/Bloomberg .
Na een crash in februari begon bitcoin opnieuw aan een koers omhoog, maar de laatste weken ziet het er opnieuw niet zo goed uit. En enkele analisten zien de munt op het zogenaamde ‘death cross’ afstevenen, ofwel het ‘Kruis des Doods’.

Vandaag zakte de bitcoin opnieuw onder de grens van 8.000 dollar en ondertussen is de munt nog ongeveer 7.600 dollar waard. Dat is bijna drie keer minder dan de 19.783 dollar die de bitcoin eind vorig jaar waard was. Analisten zien de munt naderen tot het beruchte ‘death cross’.

Lees dit artikel verder bij Business Insider.
65 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Willy Driesen

  Bitcoin, goed voor speelvogels , de brave huisvader moet hiervan afblijven!

 • Cédric Nuyts

  Pieter Werlo jij hebt duidelijk nog nooit van de (petro)dollar gehoord misschien moeten alle bitcoinhaters dat wel is doen. google het eens of zoek het op youtube. ik denk dat er veel plots fan van bitcoin gaan worden :p

 • Kris Deka

  En ondertussen is alles weer mooi gestegen,jullie mogen die 0.1 rente van de bank houden ;)

 • Marino Coolsaet

  zal de komende tijd nog verder zakken, diegene die ze eerst hadden en op tijd verkochten zijn de winnaars de andere de verliezers. Wie nog langer wacht wordt nog grotere verliezer.

 • Bart Verbeeck

  geld is niets meer of minder dan vertrouwen. meer en meer vertrouwen op een protocol dat niet gemanipuleerd wordt door centrale banken en politieker. uiteindelijk zal iedereen dit inzien wanneer de volgende crash van klassieke beurzen zo groot is dat zelfs centrale banken het niet meer kunnen oplossen. Dit komt omdat de vorige crashen werden opgelapt met een klein verband. de infectie gaat ongezien door tot. pop