Pijnlijke vergissing in tankstation: leverancier vult dieseltank met benzine

Google Maps
Pijnlijke vergissing bij tankstation De Wolf in Meise. Daar heeft een brandstofleverancier de dieseltank per ongeluk gevuld met benzine. Dat had tot gevolg dat enkele auto's hevig begonnen te schokken.

"De fout ligt volledig bij ons", klinkt het bij de zaakvoerster. "Tot nu toe hebben we weet van vier gedupeerden. Wij zijn voor dit soort fouten verzekerd en zullen dan ook alle schade vergoeden."

Wie schade heeft opgelopen door de fout, kan contact opnemen met het bedrijf. "We willen aan de slachtoffers vragen om hun kassaticketje mee te brengen en hun factuur van de garage."

Ondertussen zijn overigens alle problemen verholpen en kan er weer naar hartelust getankt worden in het tankstation.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Wuyts

  De bewijslast ligt bij de persoon die de schade heeft geleden. Heb je geen ticketje of bankuitrekselmeer dan heb je pech. Andere mogelijkheid is dat elk benzinestation beschikt over cameras.

 • Arofnogneu Van pluto

  Ik neem nooit ticketjes mee want als men dat uit een vuilbak buiten neemt en men kan dit verwijzen naar u kan u nog steeds een boete krijgen omdat het niet noodzakelijk is om dit in een andere vuilbak te doen dan die van jezelf

 • Karin Ory

  Heb ik in Maart meegemaakt bij bruno's in As .... waren met meer dan 20 auto's, maar spijtig genoeg tot op heden is de vergoeding nog niet terugbetaald!

 • K R

  En als je geen ticketje meer hebt? Wie houdt er nu die ticketjes bij?

 • Danny Vervloet

  Pijnlijk, benzine in een moderne dieselmotor, dan is de motor voor de vuilbak.