Goedkopere Tesla begin februari geleverd in Europa

De Tesla Model 3 werd voorgesteld op de autoshow van Los Angeles.
EPA De Tesla Model 3 werd voorgesteld op de autoshow van Los Angeles.
De eerste exemplaren van de Tesla Model 3, de goedkopere elektrische wagen van de Amerikaanse constructeur, zullen vanaf begin februari in Europa geleverd worden. Dat heeft Tesla bekendgemaakt.

Tesla lijkt de productieproblemen met Model 3, die maandenlang voor ongerustheid zorgden bij investeerders, te boven gekomen te zijn.

De leveringen zullen gebeuren volgens de volgorde van reservatie. Dat wil zeggen dat de potentiële kopers die zich het eerst geregistreerd hadden in maart 2016, ook het eerst hun wagen zullen ontvangen als ze hun bestelling afronden voor 1 januari, aldus een woordvoerder aan het Franse persagentschap AFP.

De eerste uitnodigingen om de reservaties af te ronden zullen vanaf woensdag uitgestuurd worden, onder andere in Frankrijk, en in de daaropvolgende weken naar iedereen die een reservatie plaatste in Europa.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Geert Tamsyn

    Nee, Rene Dannau, moet dat dan? Hij kost wel minder dan de helft van de Model S, als die evolutie zich verder zet, is een elektrische auto binnen enkele jaren goedkoper dan een brandstofwagen.

  • Rene Dannau

    en kost die nu beneden de 20.000euro?