Apple bereikt beursmijlpaal van 900 miljard

Een man verlaat een Apple Store.
Photo News Een man verlaat een Apple Store.
Apple is voor het eerst op de beurs meer dan 900 miljard dollar waard. De iPhonemaker bereikte de mijlpaal onlangs al eventjes op de beurs, maar wist die waarde toen nog niet tot de slotbel vast te houden.

Het aandeel Apple werd op de beurs van New York woensdag 0,8 procent meer waard op 176,24 dollar per aandeel. Daarmee is het bedrijf in totaal zo'n 905 miljard dollar waard.

Nieuwe iPhones

Apple profiteert van de interesse in zijn nieuwste iPhones. Daarnaast werden de resultaten van het bedrijf laatst goed ontvangen door beleggers, die zagen dat het concern bijna 270 miljard dollar cash achter de hand houdt. 

De nieuwe iPhone X heeft het bedrijf geen windeieren gelegd.
Photo News De nieuwe iPhone X heeft het bedrijf geen windeieren gelegd.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • José Gonzales

    En al da geld wordt doorgesluisd naar buitenland ik vraag me af wa ga je er me doen Apple? Terwijl er zoveel mensen zijn die niet kunnen rondkomen liefdadigheid ???