Alle beurzen wereldwijd bloeden. Dit is er aan de hand

Koppijn door kelderende beurzen wereldwijd
EPA Koppijn door kelderende beurzen wereldwijd
Een schurende handelsoorlog, stijgende rente, en wispelturige beleidsmakers. Geen wonder dat de beurzen overal in het rood gaan. "Dit is oktober, dit is een dipje."

Nadat de Amerikaanse aandelenbeurzen gisteren opnieuw forse klappen kregen, openen nu ook de Europese beurzen in het rood. De Bel20, de Brusselse index van twintig steraandelen, opende de dag met een verlies van zowat 1,4 procent. Alle Bel20-leden kleurden rood. Ook elders in Europa openden de beurzen vandaag in het rood. In Amsterdam bijvoorbeeld noteerde de AEX-index na enkele minuten handel 1,6 procent lager.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
25 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • james vroman

  draag je spaargeld naar de beurs riep Rutten ...

 • Geert Heylen

  Het grootkapitaal is winst aan het nemen ... Jan met de pet is voor de zoveelste keer Jan met de korte achternaam en z’n zuur verdiende centjes weer kwijt !!!!

 • Jos lagae

  Beste Lieve. Ook aandeelhoider worden. Dan zal je het begrijpen. Slechts een minderheid is uit op korte termijnwinst !!!

 • Johan Maes

  De Beurzen in de USA staan op het hoogste peil sinds jaren !!!! Bekijk dit eens rustig en je zal zien wie zijn bevolking verdedigd en wie het verzuimd !!!

 • Geert Tamsyn

  Lieve Geyter, zonder aandeelhouders geen bedrijven, zonder bedrijven geen werk.