Albert Heijn zet eerste stappen in maaltijdbezorging

1899-12-30 00:00:00 Allerhande Kookt

Onder de noemer ‘Allerhande Kookt’ gaat Albert Heijn vanaf 11 januari favoriete Allerhande-maaltijden vers bereiden en bezorgen.
ANP Pers Support 1899-12-30 00:00:00 Allerhande Kookt Onder de noemer ‘Allerhande Kookt’ gaat Albert Heijn vanaf 11 januari favoriete Allerhande-maaltijden vers bereiden en bezorgen.
De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn, ook actief in België, begint morgen met het bezorgen van vers bereide warme maaltijden. In eerste instantie is de dienst alleen beschikbaar in een deel van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. 

Met het initiatief, Allerhande Kookt genaamd, zet Albert Heijn naar eigen zeggen een volgende stap in foodservice. "We zien een toenemende behoefte bij onze klanten aan goede maaltijden zoals je die zelf ook zou maken, zonder dat je daarvoor de keuken in hoeft", legt Marit van Egmond, directeur commercie van Albert Heijn, uit. De maaltijden worden bezorgd door de platforms Deliveroo en Thuisbezorgd.nl.

Albert Heijn maakte eerder al bekend dat het werk maakt van het thuisbezorgen van warme maaltijden. Het bedrijf wil zijn winkels en dienstverlening moderniseren in een reactie op teruglopende bezoekersaantallen van zijn traditionele winkels.

Albert Heijn verliest niet alleen terrein ten opzichte van concurrerende winkels. Ook de tot het Ahold-concern behorende formules als AH to go-gemakswinkels, AH.nl en webwinkel Bol.com snoepen klanten af. 

In een eigen keuken kookt een professioneel team onder leiding van een chef-kok maaltijden met de vertrouwde Allerhande-signatuur.
ANP Pers Support In een eigen keuken kookt een professioneel team onder leiding van een chef-kok maaltijden met de vertrouwde Allerhande-signatuur.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lydia Appelmans

    Een keuken van vele duizenden euro's enkel voor de show want koken doen ze niet meer.