Aantal werklozen in Duitsland licht gestegen in augustus

EPA
In Duitsland is het aantal werklozen in augustus licht gestegen. Het land telt nu 2,319 miljoen werklozen. 

Dat zijn er 44.000 meer dan in juli en 31.000 minder dan een jaar eerder, zo maakte het arbeidsagentschap in Nürnberg bekend.

De werkloosheidsgraad in de grootste economie van Europa steeg met 0,1 procentpunt tot 5,1 procent.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Verstrepen

    Merkel en haar open grenzen heeft de deur opengezet voor de ondergang van Europa en door haar politiek op kort termijn beginnen de lijken nu uit de kasten te vallen. Heel dat "mirakel" is gebouwd op zand, zelf een leger die op iets trekt hebben ze daar in Duitsland niet en al hun autowegen zijn aan herstel toe ja zo kan ieder land overschotten boeken om maar niet over de sociale afbraak te spreken en daar zullen de Duitsers nu echt gepakt worden, met echte armoede.

  • Filip Desmedt

    En de werkloosheid zal nog stijgen . Dankzij Merkel en haar open grenzen politiek is Duitsland in recessie geraakt , en zal verder in recessie duikelen . Hierdoor gaat Europa snel verzwakken , en zal een algemene recessie intreden . Hou u vast , we staan voor crisis jaren , en dat dankzij Europa , Merkel en onze migranten .....