"Weer topmanager weg bij Tesla"

AFP
Tesla is weer een hoge manager kwijt. Volgens het persagentschap Bloomberg heeft Liam O'Connor, die de levering van onderdelen onder zijn hoede had, zijn ontslag ingediend. O'Connor werkte sinds 2015 bij de fabrikant van elektrische auto's en stond eerder bij Apple op de loonlijst.

O'Connor is al de vijfde topmanager die Tesla in korte tijd verlaat. Het hoofd accounting, hoofd personeelsbeleid en hoofd communicatie verlieten eerder deze maand hun post. Financieel manager Justin McAnear vertrekt in oktober.

Beleggers maken zich zorgen om het hoge verloop bij Tesla. Ook omdat de vertrekgolf samenvalt met een aantal misstappen van topman Elon Musk. Zo loopt er een onderzoek tegen Musk nadat hij op Twitter aankondigde Tesla van de beurs te willen halen. Een Brit die hielp de reddingswerkzaamheden in een Thaise grot, klaagt Musk aan omdat hij hem pedofiel noemde. Recentelijk rookte de Tesla-topman nog een joint in een interview op YouTube.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • antonia de smet

  Theo Beyens dat hoor ik al 50 jaar blijven huren zou ik zeggen

 • Theo Beyens

  Is zoals hier de vastgoed zeepbel .

 • raf peeters

  @Zita Swoon ,110.000 stelt niks voor ,echt niks,deken nog niet de productiekosten ,onmogelijk.

 • niko de groot

  Hoge bomen vangen nog altijd veel wind . Hoe kunnen jullie zo jaloers zijn op zulk een superondernemer . Zie o.a. maar naar zijn ruimtevaartbedrijf , the boring company ea .

 • evert messiaen

  Dankzij tesla maken andere bedrijven wel de shift, dus bedankt Elon, met of zonder tesla