“Marc Coucke neemt Genks bedrijf 2Pharma over”

Marc Coucke.
BELGA Marc Coucke.
Marc Coucke heeft het Genkse bedrijf 2Pharma overgenomen. Dat is een leverancier van voorschriftvrije producten aan de Belgische apotheken. De overname gebeurt door Ceres Pharma, het farmabedrijf uit Merelbeke dat deels ook in handen is van de ondernemer. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

Ceres Pharma is het bedrijf dat Coucke oprichtte als opvolger van Omega Pharma. De Anderlecht-voorzitter komt in het bezit van alle aandelen en krijgt ook de vijftien medewerkers onder zijn hoede. De overnameprijs werd niet vrijgegeven.

Ceres Pharma liet vorig jaar al interesse blijken in 2Pharma. In oktober nam het bedrijf nog de Hongaarse sectorgenoot Ceumed kft over. Die firma is gespecialiseerd in verzorgingsproducten voor baby's en jonge moeders.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • karin verwimp

    En nu nog de Block en de concurrentie een lesje leren inzake menslievend gedrag, door de producten aan schappelijke prijzen te verkopen Marcske.

  • Ivan Willems

    Top kerel die Coucke.

  • raymond van der craen

    Of dit een goede zaak is voor die werknemers weet ik niet. Zolang hij maar van ons Racing blijft!