“Koper gevonden voor Victoria's Secret”

EPA
Het Amerikaanse winkelconcern L Brands is het bijna eens geworden over de verkoop van zijn dochterbedrijf Victoria's Secret aan investeerder Sycamore Partners. Dat melden Amerikaanse media. De lingerieketen stond al enige tijd in de etalage. Een overeenkomst zou deze week al wereldkundig kunnen gemaakt worden.

De zaken bij Victoria's Secret gaan al enige tijd minder goed. Dat leidde tot het instappen van een activistische aandeelhouder bij het bedrijf. Die drong aan op de verkoop van de lingerieketen, bekend van zijn push-upbeha's en de topmodellen die het ondergoed op de catwalk showen (de zogenoemde Angels; nvdr).

Ook de positie van topman Les Wexner is wankel geworden. De 82-jarige grootaandeelhouder ligt niet alleen onder vuur vanwege de slechte resultaten van Victoria's Secret, maar ook vanwege zijn banden met miljardair Jeffrey Epstein. Die pleegde vorig jaar in de cel zelfmoord. Hij werd verdacht van kindermisbruik en het opzetten van een crimineel netwerk voor de handel in tienermeisjes.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wesley Kenis

    Meer geld voor steeds minder te krijgen...logisch toch dat dan de verkoop stokt

  • emiel wouters

    Als ge te weinig hebt, ik spaar ook mijn KOPER-afval. Dan mag je het gratis bij mij komen halen. Het kan misschien genoeg zijn om alle gaatjes te vullen. Maar dit is dan maar mijn bijdrage.