Exclusief voor abonnees

:-( Aldi zit (bijna) zonder emoji’s

Verzamelwoede van 24 poppetjes bereikt ongekende hoogtes

Aldi
Menig kinderhart wordt deze week gebroken, nu blijkt dat meerdere Aldi-winkels zonder emoji’s zitten. Een superhype uit ‘den Aldi’ en dat is best opmerkelijk want de discountketen lanceerde nog nooit een actie als deze. “Dat de rage zo’n proporties zou aannemen, had ik ook niet zien aankomen; zelfs mijn eigen kind vraagt geregeld om nog eens bij de Aldi te passeren”, zegt Gino Van Ossel, retailspecialist aan de Vlerick Business School.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marcela Tehani

  Dat supermarkten in deze tijd nog zoveel nutteloze plastic produceren is het teken dat ze het niet begrepen hebben. Dat het succesvol is bij kinderen is nogal logisch, maar het is ethisch niet verantwoord.

 • Bruno Willems

  Nog even wachten, dan duikt die Plastic Rotzooi OVERAL op...

 • ringo van der pulst

  Als ik aan de kassa sta en ik zie kinderen geef ik ze gewoon weg.Weer een kind die blij is en dan is mijn dag ook weer goed.Ze kunnen ze altijd ruilen als ze dat willen.Het zorgt ook voor meer sociaal contact onder de kinderen en ook onder de veelal mamas die gretig hun best doen om hun kinderen te helpen sparen.

 • Michel Van der Hoydowch

  De gigantisch rijke Aldi bonzen helpen de aarde nog wat extra bezoedelen met plastic brol. De recyclage rekening betalen wij ,met onze belastingen.

 • luc hinneman

  Hiir bij ons in Beveren zij zijn ze al 14 dagen niet meer te verkrijgen actie zeggen ze dan allemaal larie ja