Volledig scherm
© Photo News

Drie vennootschappen van Thomas Cook België failliet verklaard, grootste vraagt bescherming

De Gentse ondernemingsrechtbank heeft drie vennootschappen van Thomas Cook failliet verklaard. Het gaat om Thomas Cook België nv (70 medewerkers), Thomas Cook Retail nv (5 medewerkers) en Thomas Cook Financial Services nv, waar geen medewerkers onder vallen. Voor een vierde vennootschap (501 werknemers) zal bescherming tegen schuldeisers worden aangevraagd.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”

Geld