photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Dossier rond Arco wordt in juni behandeld voor Brusselse ondernemingsrechtbank

De rechtszaak die ruim 2.000 Arco-coöperanten hebben opgestart tegen meerdere Arco-vehikels, ex-Arco-topvrouw Francine Swiggers, de Belgische staat en Belfius, zal in juni behandeld worden door de Brusselse ondernemingsrechtbank. De zittingen zullen plaatsvinden op 9, 10, 17, 18 en 30 juni 2021, in de Justitia-site, in de voormalige NAVO-gebouwen in Haren.

29 reacties

 • Marc Peeters

  6 dagen geleden
  Het grote schandaal van misleiding. We werden door onze ouders voorgeleid en een spaarboekje starten was inclusief Arcopar aandelen gemeen goed. Zowel bij mijn vrouw als bij mijzelf een gat in het budget dat nooit werd gecompenseerd door de zogezegde voordelen. Belfius klanten krijgen nu een zéér bittere nasmaak te verwerken. Een bank waar elke Belg mee voor betaald. Typisch Belgisch.
 • ivo torfs

  1 maand geleden
  Grote winnaar: Deminor........
 • Willy Van Craen

  1 maand geleden
  Deze die zonnepanelen hebben aangekocht werden ook bedrogen. Iedereen vroeg men deze te plaatsen en hierna haalde men het mes boven om de aankopers te stropen. Dus Arko is niet alleen.
 • carina vereecken

  1 maand geleden
  Pierre Gillet In de tijd werd mijn man VERPLICHT om aandelen te kopen anders kreeg hij geen verzekering. Dus , probeer mij nu maar eens wijs te maken dat we op de hoogte waren dat het kon misgaan.
 • Hendrik Goris

  1 maand geleden
  Hoezo zouden aandelen geen spaarcentjes zijn? Je koopt toch geen aandelen met geleend geld?

Geld