Diesel wordt morgen opnieuw enkele centen goedkoper

(Archieffoto)
Photonews (Archieffoto)
De prijs van diesel zakt morgen opnieuw. Dat meldt de FOD Economie. Sinds de absolute piek van de dieselprijs in oktober, zit de maximumprijs voor de brandstof in dalende lijn.

Een liter diesel (B7) mag aan de pomp vanaf morgen maximaal 1,446 euro kosten, een daling van net geen 3,9 eurocent. De prijsevolutie is het gevolg van de schommelingen van de noteringen van de olieproducten op de internationale markten.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hubert Lescroart

  Ik tank sinds meer dan 1jaar niet meer in België, verleden week diesel getankt in Nederland aan 1,199 Euro/l . Het is gewoon schandalig wat de overheid aan Btw, Taksen en en Axcijnzen, dank zij destijds G. Verhofstadt uit onze zakken klopt.

 • Jenny Janssens

  Didier BRIGLIA. Al eens gezien hoeveel de diesel meer kost dan benzine. Dat is pas schandalig!!!

 • daan aerts

  als ge die zever hoort van prijsdalingen op diesel komen ze altijd met 3 of 4 cent af , en dan denkt de overheid dat ze goed bezig zijn

 • Eric Loyens

  Deze daling is het gevolgd van de prijs op een vat ruwe olie maar de btw en acsijnen zijn vastgeklikt maw deze regering besteeld nog altijd de gewone kleine man die betaald voor zijn diesel en niet de bedrijven die het aftrekken van hun winsten en er geen euro voor betalen

 • Didier BRIGLIA

  sorry maar dit is de derde x dat diesel naar beneden gaat in 4 weken tijd en wat is de huisbrandolie en benzine gedaald in die 4 weken 1x.SCHANDE.