Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Photo News

Diesel tanken wordt dinsdag iets goedkoper

De maximumprijs voor diesel gaat dinsdag naar beneden. Dat meldt de Federale Overheidsdienst Economie.

6 reacties

 • Walter Van Criekinge

  2 maanden geleden
  Marc Puystiens Wat u schrijft is zeer juist, dat noemt men het clique systeem dat Groen bij hun eerste regeringsdeelname heeft ingevoerd.
 • Julien Van Damme

  2 maanden geleden
  Alles moet goedkoper worden van fossiele brandstoffen of gaan vliegtuigen en schepen op elektriciteit vliegen of varen .Kijk eens naar andere vervuilende landen , China, USA , ea . , wat doe je daar aan . Nee Belgie volgt mooi en de bevolking moet zwaar dokken . Huizen renoveren , dat is niet meer betaalbaar . Bende onnozelaars zijn jullie .
 • Marc Puystiens

  2 maanden geleden
  Als diesel of benzine 10 cent afslaat aan de pomp incasseert de staat er 10 cent van zodat de eigenlijke prijsdaling 20 cent zou moeten zijn. En dit bij elke prijswijziging. Dus bij elke prijsdaling is het voor de staat kassa kassa.
 • edgard gielis

  2 maanden geleden
  dinsdag goedkoper donderdag duurder als vandaag
 • jan wuyts

  2 maanden geleden
  Voor de economie en inflatie zou het beter zijn de max brandstofprijzen voor een langere periode vb. 3 maanden vast te leggen aan een referentie prijs en dan pas volgens toestand op de oliemarkten een nieuwe referentie prijs voor de volgende 3 maanden vastleggen de vrije oliemarkt zou daarmee waarschijnlijk ook meer stabieler worden.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Belgisch internationaal aanhoudingsbevel tegen hoofd Libische investeringsautoriteit

  Belgisch internatio­naal aanhou­dings­be­vel tegen hoofd Libische investe­rings­au­to­ri­teit

  De Brusselse onderzoeksrechter Michel Claise heeft een internationaal aanhoudingsbevel uitgevaardigd tegen Ali Mahmoud , de voorzitter van de Libyan Investment Authority. Dat bevestigt het Brusselse parket vanavond, nadat de krant De Tijd op 8 januari al melding had gemaakt van het aanhoudingsbevel. Dat bevel kadert in het gerechtelijk onderzoek dat onderzoeksrechter Claise voert naar fondsen van de Libische regering die verdwenen bij de bank Euroclear.