Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Photo News

Diesel tanken wordt dinsdag iets goedkoper

De maximumprijs voor diesel gaat dinsdag naar beneden. Dat meldt de Federale Overheidsdienst Economie.

6 reacties

 • Walter Van Criekinge

  1 jaar geleden
  Marc Puystiens Wat u schrijft is zeer juist, dat noemt men het clique systeem dat Groen bij hun eerste regeringsdeelname heeft ingevoerd.
 • Julien Van Damme

  1 jaar geleden
  Alles moet goedkoper worden van fossiele brandstoffen of gaan vliegtuigen en schepen op elektriciteit vliegen of varen .Kijk eens naar andere vervuilende landen , China, USA , ea . , wat doe je daar aan . Nee Belgie volgt mooi en de bevolking moet zwaar dokken . Huizen renoveren , dat is niet meer betaalbaar . Bende onnozelaars zijn jullie .
 • Marc Puystiens

  1 jaar geleden
  Als diesel of benzine 10 cent afslaat aan de pomp incasseert de staat er 10 cent van zodat de eigenlijke prijsdaling 20 cent zou moeten zijn. En dit bij elke prijswijziging. Dus bij elke prijsdaling is het voor de staat kassa kassa.
 • edgard gielis

  1 jaar geleden
  dinsdag goedkoper donderdag duurder als vandaag
 • jan wuyts

  1 jaar geleden
  Voor de economie en inflatie zou het beter zijn de max brandstofprijzen voor een langere periode vb. 3 maanden vast te leggen aan een referentie prijs en dan pas volgens toestand op de oliemarkten een nieuwe referentie prijs voor de volgende 3 maanden vastleggen de vrije oliemarkt zou daarmee waarschijnlijk ook meer stabieler worden.
 1. GELDWIJZER. Vergelijk jouw maandelijkse uitgaven met die van andere Vlamingen

  GELDWIJZER. Vergelijk jouw maandelijk­se uitgaven met die van andere Vlamingen

  Iedere maand spenderen Vlamingen gemiddeld 1128,6 euro in de supermarkt. Voor alle kosten die met wonen te maken hebben - van energierekening tot huur of hypotheekafbetaling -betalen we gemiddeld 953,6 euro per maand. Dat blijkt uit een bevraging van HLN*. Hoe verhouden jouw onkosten zich ten opzichte van die van anderen? In onze Geldwijzer kan je jouw maandelijkse uitgaven vergelijken met die van vergelijkbare Vlaamse huishoudens.