In welke sector word je goed betaald?
Volledig scherm
In welke sector word je goed betaald? © Getty Images

Deze job kies je best (niet) als je veel geld wilt verdienen

JobatHet inkomen van de 20 procent rijksten in ons land ligt 3,6 keer hoger dan het inkomen van de 20 procent armsten. De keuze voor een bepaalde job of sector speelt daar uiteraard een belangrijke rol in. Jobat.be zocht de vijf best en de vijf slechtst betaalde jobs en sectoren uit. Wie veel waarde hecht aan het loon, weet dus waar best (niet) gekeken bij de zoektocht naar een baan.

  1. Beursexpert Geert Noels beantwoordt lezersvragen: “Verkoop niet meteen bij een stijging of daling, maar probeer te begrijpen waarom een aandeel beweegt”
    PREMIUM

    Beursex­pert Geert Noels beant­woordt lezersvra­gen: “Verkoop niet meteen bij een stijging of daling, maar probeer te begrijpen waarom een aandeel beweegt”

    Steeds meer mensen kiezen ervoor om een deel van hun spaargeld te investeren in beleggingen. Maar soms is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien, met alle mogelijkheden, verschillende platforms en beleggingsproducten. Daarom lieten we jullie vragen insturen voor Geert Noels, geldexpert bij Econopolis. Hij geeft een antwoord op de grootste bekommernissen van beginnende en minder beginnende beleggers.

Geld