Cryptomiljonair Glauber Contessoto is 33 jaar oud en woont in Los Angeles.
Volledig scherm
Cryptomiljonair Glauber Contessoto is 33 jaar oud en woont in Los Angeles. © Youtube

Dertiger steekt al zijn geld in Dogecoin en is twee maanden later miljonair

CryptomuntenEen dertiger uit Los Angeles zegt dat hij op twee maanden miljonair is geworden door al zijn geld in de cryptomunt Dogecoin te investeren. Glauber Contessoto (33) kocht begin februari voor 180.000 dollar (149.000 euro) Dogecoin. Op 15 april liet hij op Reddit weten Dogecoin-miljonair te zijn. Hij liet zich inspireren door Elon Musk. Experten waarschuwen voor een zeepbel.

27 reacties

 • jef de boeck

  16 uur geleden
  ESMA en anderen blijven maar waarschuwen en wij blijven verdienen.
 • Marcus Vadis

  6 dagen geleden
  Hij is pas miljonair als de munten verkocht zijn, anders is hij slechts virtueel miljonair en dat kan snel verkeren.
 • mutley dastardly

  6 dagen geleden
  En ineens ziet Elon Musk het licht - nl. de prijs van Cryptomunten - je verstookt electriciteit - en je veroorzaakt direct of indirect het genereren van CO2. M.a.w. cryptomunten gaan de ban in - de prijzen gaan instorten. Eens dat gebeurt - gaan de serieuze mensen stoppen met die waanzin (het lijkt fel op de tulpenrage) - en dan gaan de flikken de georganiseerde misdaad kunnen aanpakken. Ze mogen gewoon dan elke transactie gaan als verdacht onderscheppen! Hoera.
 • cyriel verbeek

  2 weken geleden
  en als je dat niet geloofd maken we je wel wat anders wijs!
 • Lisette Theunis

  2 weken geleden
  De dag dat de muziek van dit gigantisch ponzi systeem stilvalt, zullen er veel in paniek slaan als ze geen stoel meer vinden om op te gaan zitten..
 1. “Ik ben rijk, maar ik kan niet aan mijn geld”: experts waarschuwen voor oplichting met bitcoins
  PREMIUM

  “Ik ben rijk, maar ik kan niet aan mijn geld”: experts waarschu­wen voor oplichting met bitcoins

  Niet alleen jongeren liggen in het vizier van oplichters die je met grote bitcoinwinsten willen verleiden, de slachtoffers bevinden zich in alle lagen van de bevolking. Hoe onderscheid je betrouwbare cryptomuntinfo van pure oplichting? “Soms krijg je zelfs wat ‘winst’ uitgekeerd, waardoor je in de verleiding komt om nog wat meer geld te beleggen”, waarschuwt expert Thomas Spaas. Hij vertelt hoe ze te werk gaan, en Gwen Busseniers, die cryptoschool.be runt, legt uit hoe je niet in de val trapt.
 2. HLN DOC. Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven op social media: “Meer dan 1.000 euro verloren, al had het veel erger kunnen zijn”
  PREMIUM

  HLN DOC. Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven op social media: “Meer dan 1.000 euro verloren, al had het veel erger kunnen zijn”

  Slapend rijk worden vanop een tropisch eiland, wie wil dat nu niet? Wel, dagelijks krijgen honderden Belgische jongeren van influencers te horen dat een opleiding in online trading en cryptocurrency dé manier is om die droom werkelijkheid te laten worden. Al zijn die beloftes met een grote korrel zout te nemen. HLN infiltreerde maandenlang bij een multi-level marketingbedrijf, dat zelfs minderjarigen aan het lijntje houdt. Zo ook de 16-jarige Jesse*: “Ze hebben ingespeeld op mijn motivatie om geld te verdienen, maar uiteindelijk heb ik meer dan 1.000 euro verloren.”
 3. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

Geld